MENI

Naslovna » Psihološka pomoć

30. mart 2020.

Ministarka Đukić Dejanović pomaže građanima kao stručnjak iz oblasti psihijatrije

Ne mali broj naših građana ovih dana traži stručnu pomoć zbog pandemije izazavane koronavirusom. Opravdani strah, izolacija i neizvesnost uzrukuju uzmenirenost. Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku prof. dr Slavica Đukić Dejanović, od ponedeljka 30. marta 2020. godine, u vremenu od 21:00 do 22:30 časa, razgovaraće sa svim građanima Srbije i svojim savetima pomoći da prevaziđu probleme koje je izazvala novonastala situacija. Viber broj na kome će ministarka Đukić Dejanović razgovarati sa građanima je 064/8737-322.

 Ministarka Đukić Dejanović pomaže građanima kao stručnjak iz oblasti psihijatrije

Prof. dr Slavica Đukić Dejanović važi za jednog od najboljih stručnjaka u oblasti psihijatarije. Osnovnu i srednju školu završila je u Kragujevcu, a Medicinski fakultet, magistarske, doktorske studije i specijalizaciju iz neuropsihijatrije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Najveći deo svoje karijere provela je u Kragujevcu, kao redovni profesor, šef Katedre za psihijatriju i prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu. Bila je najmlađa žena doktor medicinskih nauka u Šumadiji i osnivač je dnevne Psihijatrijske bolnice. Obavljala je funkciju direktora Kliničko-bolničkog centra u Kragujevcu u periodu od 1993. do 2000. godine, a od 2014. do 2016. godine bila je direktor Klinike za psihijatrijske bolesti ,,Dr Laza Lazarević” u Beogradu. Nosilac je priznanja Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva, Povelje za doprinos zdravstvu grada Kragujevca, kao i Đurđevdanske nagrade.

26. mart 2020.

Psihološka pomoć i podrška tokom epidemije COVID19

 Psihološka pomoć i podrška tokom epidemije COVID19

 

Zainteresovani građani kojima je potrebna psihološka pomoć i podrška, osnaživanje u prevazilaženju problema, stresa i anksioznosti u uslovima vanrednog stanja i epidemije izazvane korona visrusom mogu pozvati broj telefona: 064/2709-197. Andreja Bošković, psiholog, zaposlen u Kabinetu ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku pružaće psihološku pomoć i podršku svakog dana od 7.30 do 00 časova.

 

 Vrh strane